miss_lady Moderatörler
Mesaj Sayısı : 364 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 30 Nerden : ~ZaMaNsıZ ZaManLaRdaN~
| Konu: Ölüm Getirdim Size Paz Ağus. 08, 2010 4:15 pm | |
| Ölüm getirdim size bu trenlerle siz adına yaşamak dediniz oysa ben size ölüm getirdim tüm er yabancı bana sustuğumda kendi dilimi tanıyorum ; yalnız kaldığımda ise kendimi şimdi bir müzik çalıyor kendi dilinde anlatıyor kendini oysa biz o kadar çok kelime uydurduk ki tarihte ama yine anlatamadık kendimizi
Az önce geldim buraya birdenbire ikiye yarıldı gün tam ortasından bir çocuğu vurdular az önce kafasından durduramadılar akan kanı ölümü de neredeyim ben kim bu insan öldüren üniformalılar az önce geldim buraya nasıl bir fırtına esiyor kapkara bir bulut gibi kaplamış her yanı insan çığlıkları kandan bir karanlık çöktü güne kim bu insan öldüren üniformalılar hangi gezegendeyim
Ölüm getirdim size bu vapurlarla ne çok sevinmiştiniz karşınızda görünce oysa ben ölüm getirdim size gittiğim her kent yabancı bana baktığım her göz kaçmak istediğim bir tanıdık oturup denizin kıyısına düşünmeye başladığımda anlıyorum ; hayatın hiçbir anlam taşımadığını.
| |
|