miss_lady Moderatörler
Mesaj Sayısı : 364 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 30 Nerden : ~ZaMaNsıZ ZaManLaRdaN~
| Konu: Erkekler Kadınlarr Salı Ağus. 03, 2010 2:07 pm | |
| Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim - Pardon yenge
mekan ...haydarpaşa -pardon saati sorablir miyim? -şurda kocaman yazıo göremiyo musun?
Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle -Boş musunuz -Hayır arkayı beşledik gör müyon mu -Ben sandalye için sormuştum -Ben sizi yanlız bırakayım o zaman
tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. sonunda kız dayanamaz ve sorar - ne arıyorsunuz siz - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum ama bulamadım - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! Daha önce tanışmış mıydık yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk
- Pardon tanışabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla
- Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım - Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım - Nasıl??? - Naş diyorum kısa ve öz
- yalnızmıyız? - Sorduğun soruyla çelişme - nası? - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim?
- İlk görüşte aşka inanır mısınız - .... - İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de - ay yesinler sempatik şey - ehehe - dövecem ama bak
- Merhaba nasılsın - - Şaşırdın mı - - Ben Varol.. - Yokol!!!
Kız köpek gezdirmektedir;
- ehhehe ne sevimli şey... Isırır mı - Parcalar bile
- Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun
- sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim
- pardon bayan bişey sorabilirmiyim ? - tabii.. - bu ne güzellik ?? - hangisi
-pardon saatiniz var mı acaba? --yok maalesef... -bende var... -iyi güle güle kullan
- pardon saatiniz var mi acaba? - yok maalesef. - aliriz? - yemezler
-merhaba saat var mı -ne? -saat diyorum. -eee -kaç olmuş acaba. -ne oldu randevun mu var. -yoo. -o halde niye soruyorsun -merak ettim de -bi git be!!
- Pardon isminizi öğrenebilir miyim - Naapcan - Kalbime kazıycam kimse unutturamasın diye - Ha çok romantiğim diyosun - Evet... - Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı
-Pardon tanışabilir miyiz -2 soru sorcam bilirsen tanışırız -1-Cumhurbaşkanımızın adı -Erdoğan -daaaaat 2- ekmek kaç YTL -YTL mi o ne -daaaaaaaaat hadi canım hadi seni televoledeki mankenler paklar
- Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım beni de sen - Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim - Upss
| |
|
Tuğba Site Lady
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 27 Nerden : boşver...
| Konu: Geri: Erkekler Kadınlarr Salı Ağus. 03, 2010 9:04 pm | |
| hahaha xD müthişler yaa | |
|