miss_lady Moderatörler
Mesaj Sayısı : 364 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 30 Nerden : ~ZaMaNsıZ ZaManLaRdaN~
| Konu: Komik Sohbet Salı Ağus. 03, 2010 1:41 pm | |
| -yavrum benim beaaa -zaten ancak yavrun olcak yaştayım hayvan -????
-yerim senin göbeğiniiiiii -burda mı yiecen paket mi olsun -heee -ya işte öle geri zekalıııı
-sarı saçlarına gurbaaan olaaam -yeni boyattım!!madem sen beğendin iğrenç olmuş demektir hemen kızıla boyıacammmmm
-yavrumm!!biyerlerde bişiiler içelim mi? -hayır bea aptalll - bi biskrem versem?? -hıı?nası yani yaaaaa
-pardon bacım bi bilimsel deney için yardımcı olabilirmisiniz? -nasıl? -seni klonlasak benim evdede olsa senden bitaneeee
-senin gibi manitam olsa döviz büroları batardı şer. -(nedemek istedi acaba????)
(köpek gezdiren bi kadına) -köpeğin olayımm!banada tasma tak gezdir beniiii -insan ol da koluma takıp gezdireyim hayvan -oy oy oyyyyyy
(hayvani bi köpekle dolaşan hatun) -lan hangisi daa vahşidir lann -abi sarışın olan daa vahşiii bea -(hatun köpeği bırakır)bence o da vahşiiiii tabana kuvvet erkeklik falan kalmaz!!!
(süper bi hatun geçmektedir) -(yüksek sesle)lan ismail ben hep sana ne derim -ne dersin abii -imposible is nothing olummm!!!bak sana şunaaaa
-pardon anam senden çocuğum olsun istiyorummm -aptallll -dımam!çocuk yapmayızzzz -gerizakalı öküzzz -peki senden torunlarım olsun istiyorummm
(hatun geçerken laf atmada teknolijide kullanılır artık) -geliooo lan aç teyibiiiii -ne güzel söylüo sezen beaaa(seni yerler yerlerrr seni ham yaparrrr)
-kalçalar cenifır yüz biritniii bacaklar korniiikovaaa dudaklar ancelina joliiii mübarek -abi fazla olmadı mı? -hakket yaaa!! kalçalar o kadar ii diillmişşşş
(hayvanlıkta son noktaaa) -senide mi insanlar si.... beaaa -evet!!malesef hiç şansın yok hayvanoğlu hayvannnn
-pardon bağyannn -buyrun -benimle birlikte olurmusunuz? -tabiki hayır!!! -peki babana söylesen benim için senin biraz daa büyük göğüslü versiyonunu yapsaaaaa -?????
-şişşşştttt (bayan döner bakar) -sen her şişşşt diyene bakıon mu yavrumm -(gafil avlanır) evet -ozman sen her gel yavrum dıyenlede gelırsınnnn
-yürüdüğün asfalt olayımmmmm -seni çiğnemektten keyif alırımmm -?????
-buna bi tecavüz etçen remzi -eee -valla 30 yıl verseler!!içerde 30 yıl boyunca orgazm sigarası içerimmm
-kelebek gibi uçarım arı gibi sokarımmmm -tüh böcek ilacım kalmamışşş
-yenir mi abi bu beaaa -yenir yenir hemde cıtır çıtırrrrr
-pardon benimle çıkarmasın?? -hayır!benım sevgılım var -onun a.. sana bişiii olmasın!!!
-seni gördüm ya bu akşam içmeden sarhoş oldumm
-ohhh beaaa damperli kamyon gibiii kasası var hattunun!!!!
-sana en büyüğünden bi nazar boncuğu takmak istiyorummmmm
-hepsi onun mudur abiii -onun onunnnn -abi biraz fazla gibi geldiii bana!!bağış yapar mı kii -bilmem sor bakalımmm | |
|
Tuğba Site Lady
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 27 Nerden : boşver...
| Konu: Geri: Komik Sohbet Salı Ağus. 03, 2010 9:12 pm | |
| çok güzel yaa | |
|