miss_lady Moderatörler
Mesaj Sayısı : 364 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 30 Nerden : ~ZaMaNsıZ ZaManLaRdaN~
| Konu: Mod.Çeşitleri Salı Ağus. 03, 2010 1:25 pm | |
| En delikanlısından: Bacım bu konu buramı açılır bu forumun bazı kuralları var kendine dikkat et..Çöp.
En efendisinden: Efendim bu konu burda olmıcaktı.Lütfen doğru yere açmaya gayret gösteriniz.Teşekkür ederiz...
En akıllısından:Bak canım eğer bu konuyu 3 dakika 5 saniye önce yazsaydın teorik olarak ben görmicektim.Yani konun aralara karışacaktı.Nese uzatmayalım Çöp...
En sarışınından:Ayy bu konu buraya açılmaz canım yaaa.Ayy güzelde konuymuş üzüldüm ha.Nese ya bunları nere atıyoduk ya aman işte sen anladın..Oraya...
En yumuşağından:Ayy kız bu konu yanlış yerde ya öldürdünüz beni ya Allah'ım Türkçede böyle bir kelime yok. Lütfen düzeltin. çöp..
En sinirlisinden:Nan bu konu buramı açılır kaç kere söyledik doğru yere açın diye bak tansiyonum yükseldi çöp..
En gıcığından: Çok güzel konu varya inanılmaz beğendim kesinlikle önemli yapılmalı varya Allah'ım böle konu görmedim ...Ama kusura baka yanlış yerde çöp. | |
|
LittleMonster Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 38 Nerden : Manhattan
| Konu: Geri: Mod.Çeşitleri Salı Ağus. 03, 2010 5:12 pm | |
| En efendisinden: Efendim bu konu burda olmıcaktı.Lütfen doğru yere açmaya gayret gösteriniz.Teşekkür ederiz...Ben bu oluyorum galiba | |
|
lalackles Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 82 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya
| Konu: Geri: Mod.Çeşitleri Salı Ağus. 03, 2010 5:13 pm | |
| En sinirlisi ile gıcığı arasında bir şey. Herkes böyle diyor zaten | |
|
LittleMonster Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 38 Nerden : Manhattan
| Konu: Geri: Mod.Çeşitleri Salı Ağus. 03, 2010 5:16 pm | |
| En delikanlısından: Bacım bu konu buramı açılır bu forumun bazı kuralları var kendine dikkat et..Çöp. Sen aynı busun | |
|
lalackles Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 82 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya
| Konu: Geri: Mod.Çeşitleri Salı Ağus. 03, 2010 6:17 pm | |
| Esas en gıcığı benim :kop:
| |
|
GeNcAy Süper Moderatör
| Konu: Geri: Mod.Çeşitleri Salı Ağus. 24, 2010 12:47 pm | |
| Ben hangisiyim acaba | |
|