miss_lady Moderatörler
Mesaj Sayısı : 364 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 30 Nerden : ~ZaMaNsıZ ZaManLaRdaN~
| Konu: Dilenci Diyalogları Salı Ağus. 03, 2010 1:19 pm | |
| şu garibana bir sadaka be guzel ablam. -guzel ablam mı? -guzelsin tabi be abla. -kim bilir daha once kaç kadına soylemissindir bunu. -soyledim tabi be abla işim bu benim. -siz erkekler hepiniz aynısınız. -vercen mi para abla? -tabiii ki hayir. -bi git o zaman. dukkanın önünü kapama. -----------------------------------------------------------------------------
– bi ekmek parasi… allah ne muradiniz varsa ve- - sus lan yalan yanlis konusma. - ne nasi yani? - dun aksam show tv’de gordum holdingi varmis lan hepinizin! -----------------------------------------------------------------------------
bir çocuk dilenci, çiçek satmaya çalışmayıp direk olaya girenlerden… - abi bi okul harçlığı abi 100 bin lira be abi. - okullar kapandı lan sıpa - abi bi ekmek parası ver o zaman - yerine ekmek alsam olur mu ? - abi sen ver ben alırım be abi - vermiyorum. - hadi be abi sevgilinin hatrına - biz kardeşiz - bi 100 bin lira istedik be yav…..k - hadii lennn! -----------------------------------------------------------------------------
-allah rızası için + ben satanistim - satan senden razı olsun + töbe töbe. -----------------------------------------------------------------------------
– allah rızası için bir mendil al be abla - (beşyüzbin tl verilir) mendil istemez al tamamdır. - beşyüz olmaz bir milyon vercen. - hönk !??! -----------------------------------------------------------------------------
– allah ne muradin varsa versin - amin - allah tuttugunu altin etsin - amin - allah helalinden bol kazanc versin - sizinle polemige girmek istemiyorum anlasana kardeşim! | |
|
Tuğba Site Lady
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 27 Nerden : boşver...
| Konu: Geri: Dilenci Diyalogları Salı Ağus. 03, 2010 9:33 pm | |
| müthiş | |
|
Queen Moderatörler
| Konu: Geri: Dilenci Diyalogları Çarş. Ağus. 04, 2010 1:58 pm | |
| haha dükkanın önünü kapama süperdi saol .. | |
|