Vampiristler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampiristler

Vampiristler

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Süper zeki ünlülerden süper laflar

3 posters
YazarMesaj
Queen
Moderatörler
Moderatörler
Queen

Süper zeki ünlülerden süper laflar Empty
MesajKonu: Süper zeki ünlülerden süper laflar   Süper zeki ünlülerden süper laflar Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 4:22 pm

Süper zeki ünlülerden süper laflar.....!

*Reha Muhtar'ıb gece programındaki sözü:"Saat gecenin ikiye onu var..."

*Kibariye demiş ki: "Araplara bayılıyorum, en çok da Tina Turner var ya ona hayranım..."

*ATO Başkanı Sinan Aygün'ün,kuş gribi olayından sonra tavuk tüketilmesi için söylediği söz:"Yiyin
kardeşim tavuk, yiyin.Ölürseniz benim yanıma gelin."yorum sizin!

*İbrahim Tatlıses: Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlamıyorum...

*Yasemin Bozkurt: (Kadının Sesi programında) Aman Allah'ım, yakışıklı bir kadın görüyorum...

*Tuğba Altıntop: Ben kiralık anne miydim? Çocuklarımı yedi yıl karnımda taşıdım... (Zeka küpü bir
mankenimiz)

*Seda Sayan: Bugün çok önemli bir konuğum var, ama önce daha önemsiz biri gelecek: Safiye Soyman.

*"Picasso'yu tabii ki tanıyorum. Yurtdışında birkaç yerde karşılaşmış olabiliriz."-Manken Nilay Dorsa(bi tane daha zeka küpü)

*"Thanks, siz how are you?" Başbakan Erdoğan, Tunus'ta İngilizcesini konuşturuyor!!

*Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış
felsefesini benimsedim..(Hülya Avşar) (nası yani???)

*Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. İlk iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek daha çok hiç birşeyi yok!..
(Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri)

******* ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN (tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş )

*Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN (Yorumsuz)

*Alpay arka ayağını burktu!.. (Türkiye-Brezilya maçından...)

*İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz öküze bile ilham verir. (Serdar Ortaç) (Öz eleştiri buna denir )

*Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim. Ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir!
(Deniz Akkaya) (Ne arkadaşalr var beeeee )

*Mozart Türkiye'ye gelirse mutlaka konserine giderim. (Küçük Emrah)

*Beni yerden yere vurdular ama ben top gibiyim.(artık nasıl anlarsanız:D)(İbrahim TATLISES)
Tuğba
Site Lady
Site Lady
Tuğba

MesajKonu: Geri: Süper zeki ünlülerden süper laflar   Süper zeki ünlülerden süper laflar Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 5:23 pm

güzelmiş Very Happy
CresceNDo~
Adminstrator
Adminstrator
CresceNDo~

MesajKonu: Geri: Süper zeki ünlülerden süper laflar   Süper zeki ünlülerden süper laflar Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 5:29 pm

Gerçektende süper laflar

Süper zeki ünlülerden süper laflar
1 sayfadaki 1 sayfası