| İstek ve Öneriler | |
|
+11lalackles LittleMonster ~GirL In The MirroR~ pff_xP ...The.ßLue.ßutterfLy... GeNcAy 10-UR Queen Admin Mrs Salvatore CresceNDo~ 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
CresceNDo~ Adminstrator
Mesaj Sayısı : 536 Kayıt tarihi : 25/07/10 Nerden : Metalcilerin Olduğu Yerden
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Salı Ağus. 03, 2010 4:23 pm | |
| Çok teşekkür ederim senin sayende yapabildim Bengisu google da ismimiz gözüküyo 1.ci sırada | |
|
| |
CresceNDo~ Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Salı Ağus. 03, 2010 4:24 pm | |
| Evet başarıcam elimden geleni yapıcam teşekkür ederim size | |
|
| |
LittleMonster Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 38 Nerden : Manhattan
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Salı Ağus. 03, 2010 4:42 pm | |
| - miss_lady demiş ki:
- Konu ne konuşulan ne..
iyice sohbet olmuşş bura... benim bir isteğim var..fan club bölümü.. Alışsan iyi olur o zaman | |
|
| |
deadly Moderatörler
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Çarş. Ağus. 04, 2010 9:16 pm | |
| Hey benim bir isteiğim var Şu sitenin rengini değiştire bilirmisin kardeşim??
| |
|
| |
miss_lady Moderatörler
Mesaj Sayısı : 364 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 30 Nerden : ~ZaMaNsıZ ZaManLaRdaN~
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 8:07 am | |
| - LittleMonster demiş ki:
- miss_lady demiş ki:
- Konu ne konuşulan ne..
iyice sohbet olmuşş bura... benim bir isteğim var..fan club bölümü.. Alışsan iyi olur o zaman Eğer her konuda böyle sohbet edilecekse açılmış olan Sohbet bölümünün bir anlamı yok! Forum forumluktan çıkar! | |
|
| |
Admin Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 10:12 am | |
| "miss_lady" sana katılıorm. İstek ve Öneri bölümü sohbet etme yeri deil. Yakın zamanda rahatça sohbet etmek için bir bölüm açacağz. Sizden tek isteğim konu dışında konuşmayın Berna | |
|
| |
Admin Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 10:15 am | |
| - deadly demiş ki:
- Hey benim bir isteiğim var
Şu sitenin rengini değiştire bilirmisin kardeşim??
Cnm sitenin rengini değiştiremeyiz. Berna | |
|
| |
CresceNDo~ Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 1:32 pm | |
| 1.Sitenin rengini değiştiremeyiz gayet güzel ve hoş bir renk başka renk güzel olmaz 2.Herkezin rahatlıkla konuşabiliceği bir bölüm açılcak. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 3:07 pm | |
| - miss_lady demiş ki:
- LittleMonster demiş ki:
- miss_lady demiş ki:
- Konu ne konuşulan ne..
iyice sohbet olmuşş bura... benim bir isteğim var..fan club bölümü.. Alışsan iyi olur o zaman Eğer her konuda böyle sohbet edilecekse açılmış olan Sohbet bölümünün bir anlamı yok! Forum forumluktan çıkar! Hadi ya!! O yüzden mi yetkinforum birincisi haline geliyor site.Asıl sitelerin başarısız olmasını sağlayan böyle kurallardır.Ben her yerde konu olursa konuşurum. | |
|
| |
miss_lady Moderatörler
Mesaj Sayısı : 364 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 30 Nerden : ~ZaMaNsıZ ZaManLaRdaN~
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 3:11 pm | |
| Bu forum kuralları ihlal etmek oluyor..daha nice bir sürü forumlar birinci ama birinci olmalarını sebebi önüne gelen her konuda muhabbet etmeleri değil! | |
|
| |
CresceNDo~ Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 3:20 pm | |
| Forum kuralları yok Ahmet haklı onların böyle konuşması sayesinde üyeler çoğalıyor kurallar üyeleri bozuyo üye olmak istemiyorlar isteyen istediği gibi konuşur | |
|
| |
CresceNDo~ Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 3:26 pm | |
| Tamam konu kapansın senin dediğinde doğru Sevgi ama kurallar yüzünden kimse üye olmaz kuralları sevmiyorlar kurallar yok ama küfür içerikli olursa tabikide uyarılcak o yüzden istediğiniz gibi konuşabilirsiniz bu konuşmalar sayesinde sitelerde üyeler çoğalıyor | |
|
| |
miss_lady Moderatörler
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 3:31 pm | |
| elbette her konuda konuşulsun ama konuyu saptırılıyo..kendi aralarında bir muahbbete dönmüş resmen..bu aşırı bir forum kurallı değil ki..meselea bi yeni üye var ve bi konu arıyo milletin muhabbetinden ne aradığını nerden bulacak..bu forumda düzensizliğe yol açar..ama tamam öyle olsun..sizin bildiğiniz gibi..şimdiye kadar bi sürü foruma üyeyim ve hepsi bu tip kurallardan memnundur..çünkü gerçek anlamda düzeni sağlıyor..ve tamam artık yorum yapmıyorum ben! | |
|
| |
CresceNDo~ Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 3:46 pm | |
| Yorum yap bizde o kadar çok siteye üyeyiz bu konuşmalar üyelerin dikkatini çekiyo ve üye sayısı artıyor üye kuralları yüzünden kaç kişi gitmişti üye olduğum bir siteden kuralları sevmiyorlar eğer küfür filen olursa tabikide uyarılcak | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 4:30 pm | |
| - miss_lady demiş ki:
- elbette her konuda konuşulsun ama konuyu saptırılıyo..kendi aralarında bir muahbbete dönmüş resmen..bu aşırı bir forum kurallı değil ki..meselea bi yeni üye var ve bi konu arıyo milletin muhabbetinden ne aradığını nerden bulacak..bu forumda düzensizliğe yol açar..ama tamam öyle olsun..sizin bildiğiniz gibi..şimdiye kadar bi sürü foruma üyeyim ve hepsi bu tip kurallardan memnundur..çünkü gerçek anlamda düzeni sağlıyor..ve tamam artık yorum yapmıyorum ben!
Acaba neden memnun? Bilmedikleri için olabilir mi?Biz şundan bahsetmiyoruz örneğin A:Yeni Smile'lar eklensin istiyorum B:Galatasaray 1-0 yeniyor duydun mu? Böyle birşey tabii ki de yasak. Ama dikkatli incelemek gibi bir yeteneğin varsa orada muhabbetin nasıl başladığını görebilirsin.Böyle muhabbetler olmazsa site eğlenceli olmayacağı için başkaları neden üye olmak istesin.Eğer sen bir müdür gibi kurallar içerisinde olmak istiyorsan keyfin bilir.Önüne geleni uyar sende uy.Bakalım ne kadar eğlenebileceksin. Ben yine aynı şekilde konuşmamı sürdüreceğim.Yorum yapıp yapman sana kalmış ama eğer bir şeyde haksız bulunduğun zaman her zaman geri çekilirsin hayatını yaşayamazsın.Eğer hala istemiyorsan böyle olmasını kalıp mücadele et.Ama her şey bir günde sonuç vermez. | |
|
| |
CresceNDo~ Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 4:36 pm | |
| Ahmet haklısın Ahmet senle aynı düşünüyorum zaten üyemiz az birde kurallar olursa kimse olmaz hem böyle bu tür konuşmalar sitemize üye çeker üyelerimiz çoğalır | |
|
| |
miss_lady Moderatörler
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 4:36 pm | |
| siteler zaten eğlenmek içindir elbette muhabbet edilmeli ama belli bir yerden sonrada abartılmamalı diye düşünüyorum.. kuralcı bir insan değilim..muhabbetin fazla ileri gitmiş olduğunu düşündüm ve düşüncemi belirttim.. site nasıl ilerleyip yönetilmesi bana kalmış birşey değil..siz bilirsiniz gerisini.. sadece dediğim gibi belirtmek istedim.. | |
|
| |
CresceNDo~ Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Cuma Ağus. 06, 2010 4:39 pm | |
| Tamam o zaman sadece düşünceni belirtmişsin Ahmet yine aynı şekilde konuşcak ve konuşmaya devam edicek konu kapansın | |
|
| |
Queen Moderatörler
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Ptsi Ağus. 23, 2010 8:44 pm | |
| kurallar yok derken tam olarak neyi kastediyorsunuz ? konunun biraz dışında kalmışım | |
|
| |
Vampir Üye
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler C.tesi Ağus. 28, 2010 3:37 pm | |
| Sitenin içeri çok güzel ama görünüşü için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Başlıktaki resimayrı , konular için olan resim ayrı profil , giriş , çıkış için olan yerinm resimleri ayrı , yani tema resimlerinin hepsi değişik olmazki çok karışık görünüyor . İsteğim daha düzenli bir tema Tema hariç bir sıkıntım yok site gayet güzel | |
|
| |
Queen Moderatörler
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Ptsi Ağus. 30, 2010 3:28 pm | |
| bu kdr kısa sürede bu kdarı anca yapılabiliyo bence karışık deil sonuçta aradığını bulmana engel olmuyosa bi sorun yok | |
|
| |
Vampir Üye
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Ptsi Ağus. 30, 2010 3:32 pm | |
| Yok canım aradığımı buluyorum o kadar da kötü değil sadece düzensiz , daha sonralara doğru düzeltilebilir belki | |
|
| |
CresceNDo~ Adminstrator
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Ptsi Ağus. 30, 2010 3:34 pm | |
| Bence tema düzenli hiçbirşeyde karışık değil istediğini bulabiliyorsan sorun yok içeriği önemli sonuçta
üyelerimizin istediği önemli ama şimdilik bu temayla devam etcez içeriğii beğendiğin için teşekkürler | |
|
| |
Vampir Üye
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Ptsi Ağus. 30, 2010 3:35 pm | |
| Zaten hemen değişsin dememiştim site büyüdükçe değişir | |
|
| |
Şizofren Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 30 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler Ptsi Ağus. 30, 2010 3:37 pm | |
| En Kısa Zamanda Daha İyi Bir Tema Yapmaya Çalışırız | |
|