deadly Moderatörler
| |
CresceNDo~ Adminstrator
Mesaj Sayısı : 536 Kayıt tarihi : 25/07/10 Nerden : Metalcilerin Olduğu Yerden
| Konu: Geri: 4.Tür:Elfler Ptsi Ağus. 02, 2010 3:40 pm | |
| | |
|
Tuğba Site Lady
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 27 Nerden : boşver...
| Konu: Geri: 4.Tür:Elfler Çarş. Ağus. 11, 2010 10:39 am | |
| çok güzel yaa yb | |
|
deadly Moderatörler
| Konu: Geri: 4.Tür:Elfler Cuma Ağus. 13, 2010 9:15 pm | |
| karakterler eklendii kuzular Very Happy
alisha..(göründügü gibidir şarısın deil bu resimde) http://www.new-dream.de/image/wallpaper/musik/avril-lavigne/avril%20lavigne-05.jpg
Gabriel. http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Kaley-Cuoco--kaley-cuoco-269094_1024_768.jpg
Hera http://www.gecekahvesi.org/members/cody/albums/hilary-duff-album/275-hilary-duff.jpg
Felix http://img.listal.com/image/506260/600full-gaspard-ulliel.jpg
1Bölüm.
Merhaba ben alisha,17 yaşındayım deliyim pisikopat’ın tekiyim.Buqün benim doqum qünüm 18’ime qiricem ve özğürlüqü elime alıcam.9yaşından beri elf okulana qidiyorum.Sakın şaşırmayım ben bir elf soyundan qeşiyorum.Bu dünyada insanlar yoq.9yaşından beri eqitim alıyorum element’im ateş özelliğim ise sezqidir…He size elementlerden biraz bahsedeyim.Bizde 5 element vardır.Bunlar.
Hava.
Su.
Ateş.
Toprak. Ve son olarakda.
Kutsal qüç vardır.
Kutsal qüç ne mi diye soruyorsanız size anlatayım.Kutsal qüç’e sadece kraliyet ailesindeki üyelerinde bulunuyormuş.Tabi uyandıra bileye hala anlamadıysanız size daha açık bir şekilde anlatayım.Duyduquma qöre Kraliyetden Kraliçe ellizabeth kutsal qüç’e sahipmiş.Kutsal qüç yani bütün elementlerini(hava su ateş toprak)kapsayan şeye denir.Duyduquma qöre diyorum çünkü böle şeyler benim ilgi alanlarıma qirmediqi için hiç bilmem…Öf böle yaparsam kesin qeç kalıcam doqum qünü partime…Hemen dolabıma ilerledim abaca ne geysem…Buldum..Şu olsun lan..
Makgaj tamam kıyafet tamam ayakkabı tamam saç tamam hazırım ben o zaman çıkim hemen.Yoksa hera ve gabriel kellemi uçururlar..
Heranın arabasına anlayıp annemin evine qeldik..
“Hoş qeldin kızım.” Dedi annem size şimdiden sölim birazdan iyiki doqdun moduna qeçecekler..
“İyiki doqdun kızım” dedi babam..Ah bakın size ne dedim ben.
“İyiki doqdun kızım” dedi annem..
“saol baba saol anne” dedim.Eger biri daha iyiki doqdun derse katil olucam..
“iyiki do-…ımmm şey unut qitsin” dedi ablam.Bu ailede beni sadece anlayan tek kişi neden ablam ya…
Ah tanrım bir daha ailemle doqum qünümü kutlarsam ben bir şey olim lan.kendi doqum qünümde herkezin bana hizmet etmesi qerekirken ben herkez ihmet ediyorum ya bu ne böle..Öff qözüm saat’e kaydı..01:45..Ne olamaz qeç kaldık hayır hayır.
“kızlarrrrrr heraaa gabriellll!ulennnn” dedim koşarak salona daldım.
“noldu kızım” dedi gabriel.
“qeç kaldık saat 01:45”
“neee!olamaz” dedi hera.
“hadi qidelim” dedim.
“kızım burada kalsaydınız”
“yoq anne yarın dersler var o yüzden qitmeliyiz”
“tamam sen bilirsin”
“öptümmm anne bb” dedim koşarak hera ve gabrielle yetişdim.
“hadi atla arabaya!” dedi gabriel.Arabaya bindim.
“hadi kızlar saat 01:57 olmuş hera qaza bass bas gaza hera bas qaza kim tutar seni bas gaza”…..arabayı kaydırarak okulun önünde durduk…Koşarak içeri qirdim ve odama daldım…derin bir iç çektim.Geceliqimi geyip yataqıma qirdim. Ve uyudummm…..huhu xD
2.Bölüm Saat’in çalmasıyla yerimden sıçradım…Geç kaldım qeç kaldım derse qeç kaldımmm…Olmaazzzzzz!lanet olsun…Kıyafetimi qeydim dışarı çıkıp koşmaya başladım…
“Alisha Ryan!Alisha Ryan!Yinemi qeç kaldı?” dedi hoca aniden içeri daldım ayakkabım kaygan oldugu için kaydı ve önümdeki dolaba yapıştım..Dolabın üzerindeki her şey üstüme döküldü…
“Ah lanet olsun”
“Ah kızım bu kadar acele etmene qerek yoq!hadi qeç yerine!”
“ha?” kafamı salayıp yerime oturdum ve ders bitene kadar kafamı sıraya qömdüm..Zil çalınca hera ve gabriel başıma dikildiler…Bizde normal ders olmaz seçmeli dersler var…Bizim okul nedense dier okullardan farklı yani nasıl desem dier elf okullarında 5 qün ders olurken bizde 1 qün ders oluyor…Ve oda 40 dk…Benim için süper yani..
“hadi kız ders bitti odana qit hazırlan alışverişe çıkıcaz” dedi gabriel.
“tamam tamam”…yaz mevsiminde olduqumuz için kısa bir kıyafet qeydim.ayaqımada converselerimi qeçirdim aynanı karşısına qeçtim biraz makgaj ii qelicek sanırım…
Tamamen hazırım..Odadan çıkarak heranın odasına daldım..Ve qöslerime inanamadım.Ways süper olmuştu qerçekten kırmızılar arasında melek qibi kalmıştı..Hera gabriel’in odasına kadar iltifat ettim tabi boqazım kurudu ya o ayrı..Sonrada gabriel’in odasına qittik.Oda çok qüzel olmuştu..Ben nie böle geyindimki..Heranın arabasına binerek..Alışverişe qittik.Bir sürü kıyafetler aldık..Yani kısaca saat 5’e kadar oyalandık.Okula qelip kıyafetlerimizi odalarımıza koyduktan sonra okulun önünde buluşurak tekrardan heranın arabasına bindik..Bu seferde cinemaya qittik..Yeni bir flim vizyona qirmiş
“Şah Melek”(uydurmadır.) diye..
Bence flim çok qüzel konusu ise küçük bir elf kızının başka elfler tarafından şeytan sanılıp öldürülmeye kalkması..Sonunda “şah melek” adlı bir prenses elf kızının onu qelip kurtarması..tabi ortalık kan gölüne döndü onu ayrı tutmaya çalışıyorum..
“ee şimdi napıyoruz”dedi gabriel.
“yemek yiyoruz” dedim karnımı qöstererek..
“bok ye!” dedi gabriel.
“bende açıktım” dedi hera.
“ii tamam bende açıktım” dedi gabriel.
“hıh hadi yemek yemege gidelim açıktım” dedim..Bir restoran’a qirip oturduk yemeklerimizi giyip yeri kalktık.Gözüm saat’e kaydı.9 olmuştu
“kızlar saat 9 olmuş” dedim.
“ee?” dedi hera.
“gabriel!” dedim.
“Hı?”
“qözlermin içine bak” dedim gabriel gözlerimin içine baktı..Ve jeton’u sonradan düştü.
“ha!jeton şimdi düştü..bara qidiyomuyuz!”
“evet” dedim.
“tamam o zaman hadi kalkalım” dedi hera.
Gabriel’e hesabı ödetip restoran’dan kalktık.Heranın arabasına binerek sürekli qirdiqimiz bara qirdik ve bir masaya oturduk..
5 dk sonra..
“alisha!” dedi gabriel.
“hı?”
“yarışa varmısın!”
“yarışmı?ne yarışı?”
“varmısın yoqmusun söle”
“varım”
“tamam o zaman beni ii dinle.Şimdi bu bardaki herkezin bardaklarında pipetler var ya onları toplıcaz en çok pipet toplayan oyunu kazanır!”
“pekala o zaman ben yenersem araba alıcaksın bana” dedim.
“tamam eger ben yenersemde sende benim istediqim bir şeyi yapacaksın”
“anlaştık”
“anlaştık” ellerimizi selamlaşır qibi tokuşturduk.
“Hera başlat” dedi gabriel.Haydi bakalım tanrı beni korusun.
“1…2…3..başla” dedi hera.ve toplamaya başladım…
Yarım saat sonra..
“19’a 12” dedi hera..
“kim yendi?” dedim.
“yenen gabriel” dedi hera.
“yaşasın ben kazandım” diye ciyakladı.
“hayır!olamaz!” dedim.
“ha-ha dediqimi yapacaksın kızım!nihahaha!”dedi gabriel..Pislikkk uyuzzzz!
“off pekala söle ne istiyorsun”
“sana sölediqimiz bir erkeği cazibeliqini kullanarak ayartmanı istiyorum” dedi gabriel
“hayır!asla olmaz yapmam!asla olmaz!” dedm barın çıkış kapısına qiderken.Sonra çat diye bir ses qeldi.Kafamda bir şey kırıldı..Yere düştüm.Kafamı okşadım kafamı kaldırıp kim olduquna baktım bir kızdı.Bu beni içe sinirlendirdi ve artık karşımdaki kıza sövmeye başladım..
“Hay senin ben……….”(açıklık vermiyorum anlayan anlasın valla).Hızla ayağa kalktım.Kıza sert ve okkalı bir tokatı yapıştırdım.Sonra ise saç baş işte.
Kavqa yüzünden bizi –beni arkadaşlarımı ve o kız ile arkadaşlarını-dışarıya attılar.
“off alisha senin yüzünden bir sürü saatimiz qeçti.!saat 2’yi qeçmiş nese buqün bence herez ailesinin yanında kalsın” dedi gabriel.
“tamam” dedik hera ve ben.Hera ilk olarak beni eve bıraktı.Arabadan indim ki
gabriel arkamdan baqırdı.
“yarın sölicem kimi ayaratacaqını!” dedi.
“off tamam be!”
[Gabrielin Aqzından]
“kimi ayartmasını isticeksin” dedi hera.
“kimin olacak en zor birinin”
“bulman zor olmicakmı?” dedi.
“hayır buldum bile” dedim.
“kim?” dedi hera merakla.
“Kraliyetden”
“ne?peki tam olarak kim?”
“Kraliçe ellizabeth’in oğlu Felix Watson”
“ne!çıldırdınmı sen!”
“ne?”
“manyak kızın başını belayamı sokcan” dedi hera.
“kızım rahat ol prens felix alisha’nın cazibeliqine zorda olsa kapılır”
“eminmisin” dedi hera.
“nasıl qörünüyorum” dedim tek kaşımı kaldırarak.
“sustum. Ei ama onun bizde fotoqrafı yoqki”
“ı-ı yanılıyosun bizde var!”
“tamam o zaman” benide evime bırakdı.Herayı öpüp koşarak eve qittim.Aile sandıqına açıp fotoqraflara baktım.Felix nerdesin felix.Ahanda buldum fotoqrafı cantama koydum odama qittim ve kendimi yataga attım sonrada uyudum… | |
|
CresceNDo~ Adminstrator
Mesaj Sayısı : 536 Kayıt tarihi : 25/07/10 Nerden : Metalcilerin Olduğu Yerden
| Konu: Geri: 4.Tür:Elfler C.tesi Ağus. 14, 2010 12:47 pm | |
| | |
|