Vampiristler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampiristler

Vampiristler

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Vampire Knight Tanıtım

YazarMesaj
miss_lady
Moderatörler
Moderatörler
miss_lady

Vampire Knight Tanıtım Empty
MesajKonu: Vampire Knight Tanıtım   Vampire Knight Tanıtım Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 1:12 pm

Vampire Knight Tanıtım 45382336131781454834

Tür:Vampir, Romantizm, Doğaüstü Güçler, Drama

Karlı bir gecede 5 yaşındaki Yuuki bir vampirin saldırısına uğrar. Yuuki'yi Kuran Kaname kurtarır. Sadece kurtarmakla kalmaz Yuuki'ye bakacak birini de bulur. Bu kişi Cross Akademisi'nin müdürüdür. Müdür Cross, Yuuki'yi evlat edinir.

(Yuuki o geceden öncesini hatırlamamaktadır.)

Bundan 10 yıl sonra Yuuki genç bir kız olmuştur ve Cross Akademisi'nde Gündüz Sınıfı'nda eğitim görmektedir. Çocukluk arkadaşı Zero ile birlikte okul başkanıdır. Aslında bu başkanlıktan çok muhafızlıktır.

Zero'nun ailesi safkan bir vampir tarafınfan öldürülmüştür ve o da Müdür Cross tarafından büyütülmüştür. Ve vampirlerden ciddi şekilde nefret etmektedir.

Cross Akademisi Gündüz ve Gece sınıflarından oluşmaktadır. Gündüz sınıfı öğrencileri isminden de belli olduğu gibi gündüzleri eğitim görmektedir ve gündüz sınıfı öğrencilerinin tamamı insanlardan oluşmaktadır. Gece sınıfı ise yine isminden belli olduğu gibi gece eğitim görmektedirler ve gece sınıfı öğrencilerinin tümü gece yaratıkları diye bilinen vampirlerden oluşmaktadır. Cross Akademi'si vampirlerle insanların barış içinde yaşaması gerektiğini savunan bir okuldur. Fakat gündüz sınıfı öğrencileri gece sınıfının vampirlerden oluştuğunu bilmez. İşte bu sır Zero ve Yuuki'nin koruduğu sırdır.

Gece sınıfı öğrencilerinden biri de Kuran Kaname'dir ve o da vampirlere başkanlık etmektedir. Yıllar önce kurtardığı Yuuki'ye karşı çok ilgilidir.

Vampire Knight Tanıtım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Rosario + Vampire Kısa Tanıtım
» Vampire Knight
» Vampire Knight Resimleri
» Vampire Knight Karakter Tanıtımı
»  Hellsing - Genel Tanıtım ve Karakterler