miss_lady Moderatörler
Mesaj Sayısı : 364 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 30 Nerden : ~ZaMaNsıZ ZaManLaRdaN~
| Konu: Tabu Muhabbetleri Ptsi Ağus. 02, 2010 1:05 pm | |
| Kelime: Kopça - Sen memelerini neyle tutturursun? - Sutyen? - Peki sevisirken sutyeni çikarmak için neyi açarsin? - Kopça? - Peki ilk neyi çikarirsin üstünden? - Eaaa..?? ( Diger figüranlar: Abi bildi iste) - Ayh ben dalmisim pardon
Kelime: Doymak A: Abi biz demin naptık? B: Yemek yedik... A: Hah, yemek yeyince ne olursun? B: Tok? A: Evet, onu mastar yap şimdi.. B: Tokmak!!!!
Kelime: Sigara A: Kanser olmanın en kısa yolu... B: Sevgili A: Peki...
Kelime: Eczane A: Hafız, şimdi vermidon ne? B: Ağrı kesici A: Ya tamam da prozac, diazem falan ne bunlar? B: Ha,hap lan hehe. Kafa mı ne, duman, esrar... A: Yok be hafız işte hap, nerden alırız biz hapı? B: Buldum lannn torbacı.
Kelime: Timsah A: Abi bööle hani kertenkele nedir? B: Hayvan A: Ne cins hayvan? B: Sürüngen. A: Oke abi bu kertenkelenin bir kaç beden büyüğü nedir? B: Ejderha!!!
Kelime: Suşi A: Hani oğlum var ya ya gözleri çekik kim onlar? B: Capooonnn.. A: Hah!.. İşte ne yer bunlar abi? B: iiiiihhh neydi laa... Tsunam!!!! | |
|
Tuğba Site Lady
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 27 Nerden : boşver...
| Konu: Geri: Tabu Muhabbetleri Ptsi Ağus. 02, 2010 5:31 pm | |
| Kelime: Suşi A: Hani oğlum var ya ya gözleri çekik kim onlar? B: Capooonnn.. A: Hah!.. İşte ne yer bunlar abi? B: iiiiihhh neydi laa... Tsunam!!!! ne alaka yaa | |
|
miss_lady Moderatörler
Mesaj Sayısı : 364 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 30 Nerden : ~ZaMaNsıZ ZaManLaRdaN~
| Konu: Geri: Tabu Muhabbetleri Salı Ağus. 03, 2010 1:15 pm | |
| kelime : operasyon anlatan: hani adam beni yaptı ya ben şimdi ne oldum? cevap veren: ??????
kelime : bilardo masası anlatan : hani oyun falan, fantezi yaparsın anlayanlar : şömine...? ayı postu... küvet... ! anlatan : grup yaparsın... anlayanlar : tiyatro mu ? anlatan : yok aman aman fanteziyi unutun anlayanlar : unutmasak ??! offf... kimde ne fantezi var öğrendik tabii
kelime: travma a-hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? b-film şeridi?
kelime: mantı anlatan: hani biz toplanıp yaparız, partisini veririz.. grup: sex!! anlatan: ne zaman yaptık ya, ben niye kaçırdım????
kelime: amip (rakip grup iki kızdan ibarettir) x: kelimeyi ikiye bölerek anlatıyorum... şimdi; hani bizde var ya... y: ee..?!! x: ikinci kelime ise, hani intihar ederken kullanilir... y: hmm...buldum amip
kelime:istiklal marşı anlatan(kız): ya hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. cevaplayan(erkek): bekaret?!
kelime: karnıyarık -içi geçmiş din adamı... -imambayıldı? -hah işte onun kıymalısı -karnıyarııııık | |
|
Tuğba Site Lady
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 27 Nerden : boşver...
| Konu: Geri: Tabu Muhabbetleri Salı Ağus. 03, 2010 9:36 pm | |
| müthiş | |
|
Queen Moderatörler
| Konu: Geri: Tabu Muhabbetleri Çarş. Ağus. 04, 2010 1:45 pm | |
| Kelime: Sigara A: Kanser olmanın en kısa yolu... B: Sevgili A: Peki...
Kelime: Eczane A: Hafız, şimdi vermidon ne? B: Ağrı kesici A: Ya tamam da prozac, diazem falan ne bunlar? B: Ha,hap lan hehe. Kafa mı ne, duman, esrar... A: Yok be hafız işte hap, nerden alırız biz hapı? B: Buldum lannn torbacı
bu ikisine bayıldım p.için saol | |
|