GeNcAy Süper Moderatör
| Konu: gencayınvampirleri.com un çakmasına buyurun zuhahah Perş. Tem. 29, 2010 4:51 pm | |
| Evet sevgili Site sakincikleri xD
Selim -Melodi-Emel - GENCAY((torpil geçtim kendime farkındaysanız büyük yazdım )) Olarak bir site açmış bulunmaktayız !!!
Hepinizi bekliyoruz amacımız eğlenmek olucak... Ki böyle bi takımla eğlenmemek imkansız ((bunun ingilizcesini yazcaktım ama unuttum şimdi ))
Kafası hep iyi dolaşan (mecazen ) ve matrak insancıklarımızı bekliyoruz henüz yeniyiz Bebebiğiz falan
Neyse iyice sapıttım link vermeyine unutuyodum hahha
Bi dakka Selimden istiyim
http://vampiressuck.yetkin-forum.com/forum.htm
Bu isme aldanmayın aslında gencayınvampirleri.com olcaktı ama ben Selim yine benle dalga geçiyo sandım Suck oldu tabi benim önerim kafayıbulduk.com-kaniçtikkafayıbulduk.com-kopkop.com((sonuncusu çok iyidi bence ama selim insanı lolipopa benziyo dedi yada irem mi dmeişti unuttum )))
Neyse adminde oldum artık rahat ölebilirm
Tanıtımı benim yaptığıma bakmayın ben daha çok manevi destek verdim
Melodi Selim msn de davetli konuşup tartışırken itraf ediyorum dondurma yiyodum Yani tanıtım cezasıda bana düştü
Ve henüz yapmamış ama sitemizin "her bi haltının" temasını yapıcak olan sevgili (Lady -bence sadesi daha iyi ) Lala 'ya çok teşekkür eder her biyerinden öperiz
KADRO Adminler:Selim Melodi Emel GENCAY (torpil )
Co-admin: SÜM (onada torpil ) Göksu Lala (nam-ı diğer Lal )
-Son olarak bana bu tanımtımı yaptıran sevgili abicim selime sevgiler ilişkimize bi şans daha ver
Neyse gelin işte cümbür cemaat(bu lafı hep kullanmak istemişimdir )
Öpüldünüz!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
LittleMonster Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 38 Nerden : Manhattan
| Konu: Geri: gencayınvampirleri.com un çakmasına buyurun zuhahah Perş. Tem. 29, 2010 4:52 pm | |
| Site ısırmıyor korkmayın | |
|
GeNcAy Süper Moderatör
| Konu: Geri: gencayınvampirleri.com un çakmasına buyurun zuhahah Perş. Tem. 29, 2010 4:54 pm | |
| Selim yaa hahahah ((evet ısırmıyo ben şahidim )) | |
|
CresceNDo~ Adminstrator
Mesaj Sayısı : 536 Kayıt tarihi : 25/07/10 Nerden : Metalcilerin Olduğu Yerden
| Konu: Geri: gencayınvampirleri.com un çakmasına buyurun zuhahah Perş. Tem. 29, 2010 4:54 pm | |
| | |
|
Queen Moderatörler
| Konu: Geri: gencayınvampirleri.com un çakmasına buyurun zuhahah Ptsi Ağus. 23, 2010 8:37 pm | |
| hımm.. güzel bi siteye benziyo | |
|
GeNcAy Süper Moderatör
| |