Queen Moderatörler
| Konu: Karanlıklar Ülkesi: Evrim Çarş. Tem. 28, 2010 10:33 am | |
| Yapım:2006 ~ ABD Tür:Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Macera Yönetmen:Len Wiseman Senaryo:Len Wiseman, Danny McBride, Kevin Grevioux Senaryo (Kitap):Nİcolas De Toth Yapımcı:Len Wiseman, Tom Rosenberg, Danny McBride, Kevin Grevioux, Skip Williamson, Richard S. Wright, Gary Lucchesi, David Coatsworth, Terry McKay, Henry Winterstern, James Mcquaide Görüntü Yönetmeni:Simon Duggan Müzik:Linkin Park, Chester Bennington, My Chemical Romance, Marco Beltrami, Slipknot, Cradle Of Filth, Trivium, Puscifer FilminWebsitesi: www.sonypictures.com/homevideo/underworldevolutionSüre:1 saat 46 dk Gösterim Tarihi:27 Ekim 2006 (Türkiye) Tüm Oyuncular Kate Beckinsale (Selene) Michael Sheen (Lucian) Scott Speedman (Michael Corvin) Bill Nighy (Viktor) Shane Brolly (Kraven) Tony Curran (Marcus) Derek Jacobi (Corvinus) Christine Danielle Lily Mo Sheen (Lucian) Steven Mackintosh (Tanis) Zita Görög (Amelia) Adrian Hough Brian Steele (Wlliam) Christopher R. Sumpton John Mann (Samuel) Kaja Gjesdal Kurt Carley Michasha Armstrong Mike Mukatis Richard Cetrone (Pierce) Scott Mcelroy (Soren) Sean Rogerson Filmin Özeti''Kaos ve savaş kaçınılmaz..Kesin olan tek şey önümüzdeki yaşamında karanlık olduğu..Ama şimdi ilk defa ışığa yeni bir umutla bakıyorum..''Selene (Kate Beckinsale) hayatı için pazarlık yapabileceği tek kişi olan vampirlerin kralı olan Marcus (Tony Curran)' u aramaktadır. Bir melez olan Michael (Scott Speedman) Selene'e bu konuda yardım etmek istemektedir fakat içindeki Kurt adam kanını kontrol edip edemeyeceğini bilmemektedir. Selene onun arkadaşlığını reddeder. Aşkları genetik kodlardan daha güçlüdür ama Marcus, Selene'i yok etmeye çalışır. Aralarındaki mücadeleden sonra ortaya çıkan ise bu mücadeleden bile daha korkunç bir gerçektir. Selene kendi ailesi bile ihanet etmiştir. Ve Selene intikamını alacaktır. | |
|
delilo Prenses
| Konu: Geri: Karanlıklar Ülkesi: Evrim Çarş. Tem. 28, 2010 9:20 pm | |
| | |
|
10-UR Üye
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL
| |
Queen Moderatörler
| Konu: Geri: Karanlıklar Ülkesi: Evrim Perş. Tem. 29, 2010 10:38 pm | |
| baktım ama bulamadım ben iyice bi bakarım tek görebildiğim 01.08.2010 Pazar gün 23.30 bide 00.30 son vampir var:D | |
|